All Modul B.V.
Stand: 11.A031
Met de ruim 150 jaar ervaring van All Modul's team zijn wij de expert op het gebied van medische logistiek en medische IT. Iedere klant en afdeling heeft zijn specifieke wensen. Daar spelen wij graag op in met een oplossing op maat. Wij denken met u mee. Indien nodig passen wij onze producten aan om volledig aan te sluiten op uw behoefte. Ons betrokken team van experts verzorgen de implementatie van a tot z. Wij leveren niet alleen hardware en software, maar nemen u bij de implementatie ook de installatie van deze onderdelen uit handen. Wij gaan voor een optimaal resultaat!

Waar kunt u op rekenen?
- Snelle, accurate leveringen
- Uitstekende serviceverlening
- Op maat garantie en service afspraken (SLA)

Ons All Modul Healthcare IT assortiment bestaat onder meer uit Computer On Wheels, medische AIO PC's en medische schermen. Elke klant heeft zijn eigen Healthcare IT wensen. Daar willen wij graag aan voldoen. We denken graag met u mee in oplossingen voor uw medische werkplek.  

Contact

Damzigt 13
3454 PS
De Meern Nederland
+31 30 2040260
TwitterLinkedIn

Producten en diensten

Modulaire medicatiewagens

Voordelen en eigenschappen medische ladewagen met IT: 
  • Diverse vergrendelingsmogelijkheden: sleutel, elektrisch met pincode, RFID kaartlezer (alle kaarten mogelijk). 
  • Verkrijgbaar met VESA- of laptop houder voor installeren van mini PC’s, thin clients of All in One PC’s. 
  • Diverse accu varianten beschikbaar voor langdurige autonome werking tegen lage kosten. 
  • Verkrijgbaar in verschillende hoogtes en flexibel in te delen met standaard 600 x 400 mm modulaire bakken en manden in diverse hoogtes met bijpassende separaties en met medicijncassettes. 
  • Ook leverbaar in andere kleuren. 
  • Standaard wagens vanuit voorraad leverbaar. 
  • Diverse accessoires mogelijk: DIN Rails, naalden­bekerhouder, zeepdispenser, afvalbak, scanner­houder, handschoenhouders, etc. 
  • Hygiënisch ontwerp, met gladde oppervlaktes, ­afgeronde hoeken, uitneembare bakken en manden met minimale opname van verontreiniging. 
  • Geoptimaliseerd t.b.v. JCI en NIAZ accreditatie­normen.

DT Research medische panel PC

Voordelen en eigenschappen DT Research medische panel PC: Tot 3 accucellen met een autonomie van >10 uur. Intel Celeron, i3 of i7 processor. 19”, 22” of 24”. Optioneel capacitive touchscreen. Antimicrobiële omhuizing. Wifi en Bluetooth connectie. EN60601-1 gecertificeerd. VESA. Software voor remote monitoring, controle en upgrades. Ventilatorloos. Opladen van accucellen zowel in de PC als op een externe lader. Diverse opties zoals een camera en RFID reader.

Modulehouder t.b.v. COW's

De laatste jaren is ons Health IT assortiment fors gegroeid. De bekendheid neemt toe dat u bij All Modul ook terecht kunt voor Health IT producten. Daarnaast is er een mooie kruisbestuiving met het modulaire logistieke assortiment. Zo ook met onze nieuwste innovaties!

Groei verkoop COW’s
Talloze medische PC’s, mobiele oplossingen en andere Health IT oplossingen hebben wij inmiddels succesvol geïmplementeerd bij diverse ziekenhuizen. Zodoende groeit ook onze kennis van COW’s en met welke specifieke behoeftes het gebruik ervan gepaard gaat. Met een aantal klanten zijn we intensieve samenwerkingen aangegaan die leidden tot gezamenlijke productontwikkeling.

Innovatie
Onze expertise groei in COW’s heeft ertoe geleid dat we innovatieve oplossingen hebben ontwikkeld die nog meer inspelen op de wensen van de gebruikers. De productontwikkeling van de Modulehouder t.b.v. COW’s zorgt ervoor dat de gebruiker niet alleen digitaal maar ook modulair kan werken met onze COW’s, bijvoorbeeld ten behoeve van medicijnopslag van Baxter rollen. Deze nieuwe oplossing kan toegepast worden op de All Modul non-powered COW en AccessPoint. Een andere behoefte waar we vanaf heden op kunnen inspelen is de wens om een medicijncassette te kunnen koppelen aan een COW. Onze innovatieve draagbare modulaire medicijncassette kan vast of uitneembaar gemonteerd worden op zowel de AccessPoint als op de All Modul non-powered COW. Deze medicijncassette wordt standaard voorzien van een elektronisch codeslot.

Non-powered Computer on Wheels

Voordelen en eigenschappen non-powered COW:
- Verstelbare monitorhouder: verhogen, verlagen, kantelen, draaien om een ??optimale kijkhoek en privacy te ondersteunen.
- Comfortabel, geïntegreerde voorgevormde handgrepen. Gemakkelijker manoeuvreren, met minder last van vermoeidheid in de armen en polsen.
- Toetsenbordhouder met links-rechts uittrekbaar muisplateau.
- Handmatig in hoogte te verstellen voor zowel zittend als staand werken.
- Remmen zijn gemakkelijk met verpleegkundige klompen te bedienen.
- Veel accessoires zoals afneembare medicijncassette, naaldenbekerhouder, afvalbakje, ruimte voor flessen, zeepdispenser, DIN-rail.
- Geschikt voor o.a. laptops en All in One PC’s met interne accucellen.
- Vanuit voorraad leverbaar.
- Zeer gunstig prijsniveau.

Computer on Wheels Accesspoint

All Modul's interpretatie van de ideale Computer On Wheels (COW), de AccessPoint, is het resultaat van de samenwerking tussen All Modul en Metro. Deze COW is gecreëerd n.a.v. de wensen en eisen zoals wij die kennen vanuit de zorg met betrekking tot het thema COW. Van een handmatig hoog/laag te verstellen wagen voor Point of Care toepassingen tot een volledig elektrisch verstelbare variant inclusief medicijncassette als complete COW. Altijd uit te breiden met nieuwe technieken en voor (bijna) alle disciplines inzetbaar.

Aantal aspecten van onze AccessPoint COW:
- Compact chassis met geïntegreerde voetsteun; wendbaar en comfortabel
- Groot vrij werkblad; veel ruimte voor taakgericht werken
- Alle onderdelen zijn optimaal verstelbaar; zittend of staand, je vindt altijd de ideale werkhouding
- Hybride opbouw; zowel voor AC als DC oplossingen geschikt
- Universele en goed bereikbare Techtray; snelle en eenvoudige installatie/onderhoud
- Best in Class technologie; optioneel is de levensduur van het accupakket 10 jaar, met een minimum capaciteit van 80% aan het eind van die periode.
- Versnelde batterij oplaadtijd van 2 uur, zonder ventilator (softwarematig in te stellen) maximaal 3 uur.
- Batterij eenvoudig te vervangen, zonder ook de bedrading te hoeven vervangen
- Uit te breiden met modulaire componenten, zoals de draagbare modulaire medicijncassette of een opiatenlade met slot.
- Geïntegreerde LED verlichting bij powered versies.
- Microban® productbescherming.
- Goede en veilige toegang tot de hardware: een eenvoudig slot geeft toegang tot technologie.
- Battery Pro Fleet monitoring software biedt zicht op de status van alle COW's in het ziekenhuis.

Medische toetsenborden en muizen

Betaalbare keyboards en muizen
Met de uitgebreide kennis en ervaring van de zorg heeft All Modul betaalbare medische keyboards en muizen ontwikkeld die aan de kwaliteitseisen van de gebruikers in een medische omgeving voldoen. Al onze keyboards en muizen zijn uitstekend te reinigen waardoor een goede hygiëne gewaarborgd is.

Optimale hygiëne met IP67 of IP68
Onze hoogwaardige medische toetsen-borden en muizen hebben een IP67 of IP68 code. IP code staat voor International Protection Rating. De cijfers lopen van 0 tot 8 waarbij het eerste cijfer gaat over bescherming tot binnendringen en het tweede cijfer gaat over bescherming tegen vocht. Nul betekent geen bescherming. U kunt een keuze maken uit twee optimaal hygiënische keyboards en muizen: IP67 of IP68. Beide keyboards en muizen zijn volledig stofdicht. Bij de bescherming tegen vocht heeft u bij ons de keuze tussen dompeldicht (IP67) en waterdicht (IP68). Dompeldicht wil zeggen geen indringing indien ondergedompeld (30 minuten op 1 meter). Waterdicht houdt in dat het apparaat bruikbaar blijft onder water onder omstandigheden gespecificeerd door fabrikant.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners