EntrD
Stand: 10.E040
Herkent u dit dilemma? U wilt een nieuwe versie van het EPD of ZIS testen, betrouwbare analyses maken of een opleiding verzorgen. Daarvoor zijn echte patiëntgegevens het meest geschikt. Maar privacywetgeving verbiedt het gebruik daarvan buiten de productieomgeving. EntrD lost dit dilemma op met Datafactory: een oplossing waarmee u patiëntgegevens kunt anonimiseren of pseudonimiseren terwijl ze volledig representatief blijven. Met deze gebruiksvriendelijke en betaalbare tool lost u in één klap een privacy-gerelateerd IT-probleem op. Onze oplossing werkt met alle EPD's – we hebben zelfs een voorgeconfigureerde variant voor ChipSoft HiX.  Benieuwd hoe dit werkt? U bent welkom op stand 01BV.A107

Contact

Burgemeester Falkenaweg 54
8442 LE
Heerenveen Nederland
+31 513 724224
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Datafactory, module data masking, Chipsoft HiX

De Datafactory is onze oplossing om privacygevoelige patiëntgegevens te anonimiseren. De geanonimiseerde gegevens kunnen daarna in lijn met wet-en regelgeving gebruikt worden voor test-, opleidings-, en onderzoeksdoeleinden. Hiermee voldoet u op een eenvoudige manier aan privacywetgeving en voorkomt u datalekken.

De Datafactory is een in Java gebouwde oplossing die volledig databaseonafhankelijk werkt en door zijn opzet ongevoelig is voor datamodelwijzigingen.De Datafactory is generiek maar wij kunnen ook standaard voorconfiguraties maken voor specifieke software. Zo ontwikkelden wij HiXPort voor het anonimiseren van gegevens in ChipSoft HiX. 

De Datafactory bevat daarnaast een module waarmee wij op afroep snel synthetische data kunnen genereren in elk gewenst volume.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners