Hertek
Stand: 01.B058
Hertek Care, onderdeel van de Hertek groep, garandeert veiligheid en welzijn voor mensen in de zorg. Dat is onze missie. Al meer dan 20 jaar creëert Hertek Care innovatieve oplossingen voor een veilige en prettige leefomgeving voor uw cliënten. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw zorgmedewerkers prettig en efficiënt werken waardoor zij meer quality time aan uw cliënten besteden. Als adviseur en leverancier kijken wij samen met u naar de totaaloplossing en houden daarbij rekening met de laatste ontwikkelingen. Onze ervaren adviseurs, trainers en technici hebben zeer uitgebreide kennis van de zorgsector. Zij implementeren zorgdomotica- en communicatiesystemen op maat en bedrijfsklaar. Met Hertek bent u verzekerd van de juiste zorgdomotica en communicatie-oplossing!

Innovatieve domotica-oplossingen
Samen met zorgmanagers ontwerpt en implementeert Hertek haar succesvolle en innovatieve oplossingen onder de naam Sonevo. U creëert hiermee een veilige en prettige leef- en werkomgeving voor uw cliënten en medewerkers. Sonevo is uitermate geschikt voor ouderenzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen of psychiatrische opvang. Het multifunctionele Sonevo platform is flexibel inzetbaar, uiterst betrouwbaar en ondersteunt in iedere situatie het waken over de veiligheid, gezondheid en vrijheid van uw cliënten. Sonevo bestaat uit oplossingen op het gebied van verpleegoproep, nachtverpleging, domotica en sensoren, videomonitoring, sociale alarmering, biodynamische verlichting, dwaalpreventie en -detectie en valpreventie.

Communicatie-oplossingen voor missiekritische situaties
Bij een calamiteit telt iedere seconde. Voor het voorkomen van paniek en letsel bij uw cliënten en het redden van mensenlevens is betrouwbare communicatie essentieel voor de efficiency en kwaliteit van uw hulpverlening. Hertek levert slimme en betrouwbare communicatie-oplossingen die perfect aansluiten bij omgevingen en processen waar 24/7 missiekritische communicatie vereist is. Zo creëert u een veilige werk- en verblijfsomgeving voor uw medewerkers, bezoekers, gasten, cliënten en/of patiënten.Als communicatieplatform biedt Hertek u diverse wireless technologieën zoals: WiFi, Private GSM, IP-DECT, VaMo en Paging. Rekening houdend met uw situatie en wensen voegen we hier de meeste geschikte handsets of smartphones aan toe met functies zoals interactieve messaging, persoonsbeveiliging en stille ontruiming. Hertek adviseert u graag over de best passende oplossing.

Contact

Copernicusstraat 8
6003 DE
Weert Nederland
0495-584111
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners