Sectra ImaXperts B.V. (BeNeLux)
Stand: 01.D024
Sectra is een toonaangevende leverancier van Imaging IT-oplossingen die de gezondheidszorg ondersteunen in het bereiken van patiëntgerichte zorg. Het portfolio van Sectra bestaat uit een Enterprise Image Management-oplossing voor beeldintensieve afdelingen, zoals radiologie, pathologie, cardiologie en orthopedie, een Vendor Neutral Archive (VNA) en oplossingen voor intra- en extramurale informatie-uitwisseling. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar heeft Sectra PACS de prijs 'Best in KLAS' gekregen voor de hoogste klanttevredenheid. Sectra richt zich al ruim 25 jaar op het efficiënter maken van klinische, beeldproducerende afdelingen. Vandaag de dag maken meer dan 1.800 zorginstellingen wereldwijd gebruik van Sectra’s systemen en services.

IT projecten realiseren wij on-time en on-budget door onze klant nauw te betrekken bij het proces en door inzet van business intelligence. Belangrijke meetbare resultaten zijn de verbetering van werkprocessen en beperking van wachttijden.

Contact

Televisieweg 37 A
1322 AJ
Almere Nederland
+31 36 5401970
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Sectra Enterprise Image Management & VNA

Geen silo's meer: het vastleggen, opslaan en openen van alle medische beelddata & multimedia

Vereenvoudig uw beheer, consolideer al uw medische beelden en multimedia om de kosten en complexiteit van uw IT-infrastructuur te verminderen. Verbeter de klinische workflow en de patiëntresultaten. Door uw informatiesilo's te consolideren kunt u eenvoudig alle relevante patiëntinformatie over het gehele klinische pad openen en delen, waardoor de samenwerking wordt verbeterd en de doorlooptijden worden verkort. Een centrale toegang tot uw gegevens maakt ook het beheer op Enterprise-niveau voor noodherstel, business intelligence en machine learning mogelijk.

Wilt u meer zien van onze oplossing. Bezoek ons dan tijdens Zorg&ICT op stand #01.D065 voor een demonstratie.

Wilt u nu meer informatie? Lees dan verder op onze website: www.sectra.com/benelux

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners