Ascom (Nederland) B.V.
Stand: 11.A024
3 Seminars

Ascom dicht de informatiekloof door er voor te zorgen dat mensen altijd en overal de best mogelijke beslissingen kunnen nemen. Of het nu gaat om communicatie tussen cliënt en zorg, tussen medewerkers in de dag- en nachtzorg, management en familie, en artsen en verpleegkundigen, etc.

Uitgangspunt is dat systemen en platformen - van Ascom en anderen - elkaar versterken. Door data namelijk altijd en overal beschikbaar te maken - en te voorkomen dat mensen dubbel of handmatig gegevens invoeren (denk aan het EPD) - kunnen medewerkers, cliënten en patiënten meer profiteren van de nieuwste technologie. Op Zorg & ICT demonstreren wij tal van voorbeelden en kunt u de meerwaarde ervaren.

Connected & Digital health
Veiligheid & Privacy
Data driven healthcare

Contact

Savannahweg 31
3542 AW
Utrecht Nederland
030-2409100
TwitterLinkedIn

Seminars

Vitale waarden: big data met betekenis?

Mario de Lijster
Portfolio Manager Cure bij Ascom Benelux
12-03-2019 | 11:30 -12:00Theater 6

Veiligheid en privacy voor cliënten door slimme zorgtechnologie

Hennie de Vries & Corien Veeneman
verpleegkundige Geriatrie Gerontologie bij Locatie Voltawerk Gorredijk van ZuidOostZorg & Zorgcoach bij Ascom en Change Leader bij Rainmen Group
13-03-2019 | 12:15 -12:45Theater 4

COUNT: maak verpleegkundig werk LEUK met technologie

Anita Cremers & Thijs van Houwelingen
Lector bij Hogeschool Utrecht & Postdoctoraal Onderzoeker bij Hogeschool Utrecht
14-03-2019 | 11:30 -12:00Theater 2

Whitepapers

Producten en diensten

Ascom Myco 2: een zorgplatform in een smartphone

Eigenlijk is het verhaal achter de Ascom Myco heel simpel. Eerstelijns zorgverleners vertelden ons steeds maar dat ze apparatuur wilden die hen meer tijd met de patiënten zou geven. En wanneer we hen vroegen hoe we dat zouden kunnen realiseren, kwamen er drie hoofdeisen op tafel:

- De mogelijkheid hebben om alarmen en patiëntinformatie rechtstreeks op een persoonlijke handset te ontvangen.

- In staat zijn om taken zonder onderbreking te voltooien—vooral wanneer blijkt dat een collega al gereageerd heeft.

- Een werkplek waar informatie bij het personeel komt, in plaats van omgekeerd; een werkplek waar minder tijd aan informatie zoeken, en meer tijd aan patiënten kan worden besteed.

Digistat

Verplegen is hectisch. Zeker op Intensive en Medium Care afdelingen waar continu piepjes te horen zijn en berichten en alarmen binnenkomen van allerlei medische apparaten. Hoe houden verpleegkundigen in deze hectiek zicht op de conditie van hun patiënten? Ascom biedt het overzicht in deze kritieke situaties. Door de alarmen van welk apparaat dan ook te ontvangen en te filteren om vervolgens automatisch naar de juiste professional te sturen. Hoe slim is dat? Kom op Zorg & ICT kennismaken met het medisch oproepsysteem Digistat!

Slimme sensoren

Vrijheid versus veiligheid in een zorgstelsel onder druk. Heeft u er al een passend antwoord op? Zorgverleners voelen zich verantwoordelijk voor hun bewoners en willen ieder individu diep in het hart altijd in het blikveld hebben. Tegelijkertijd is de wens bewoners meer bewegingsvrijheid te geven. Slimme sensoren zijn een uitkomst, zeker in de nachtsituatie. Er is namelijk altijd zicht op de actuele situatie van bewoners. Zonder dat de privacy in het geding is.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners