Ascom (Nederland) B.V.
Stand: 01.C052

Ascom is een internationale aanbieder van ICT- en workflowoplossingen voor Care, Cure en Enterprise. Onze visie is dat de beste beslissingen genomen kunnen worden als kritische informatie – altijd en overal – beschikbaar is. De juiste informatie maakt onze wereld namelijk persoonlijker, veiliger én efficiënter.

We zijn gewend om ons aan strikte voorschriften en hoge eisen te houden, zoals die gelden in de gezondheidszorg, zware industrie en petrochemie. Dit betekent dat we ook in de meest uitdagende omstandigheden een optimale oplossing kunnen bieden.

Ascom is met name gespecialiseerd in totaaloplossingen voor draadloze communicatie, verpleegoproep, slimme sensoren, toegangscontrole, branddetectie en ontruiming. Door middel van eigen software- en productontwikkeling, samenwerking met partners en het gebruik van zeer open platformen, kunnen we complete integrale oplossingen aanbieden.

We adviseren, implementeren en begeleiden elke klant transparant en met focus. Dit bewerkstelligen we door middel van Ascom (Clinical) Consultancy en Ascom Training. Op basis van een maatwerk Ascom Solution Lifecycle Plan staat ons team met servicespecialisten aansluitend klaar voor het beheer, onderhoud en de after sales service, zowel on-site als remote. Zo halen we het maximale rendement uit technologie, mensen en processen.

Op Zorg & ICT nemen we u mee in onze zorginnovaties. We laten graag de nieuwste ontwikkelingen in ons Ascom Healthcare Platform zien. Met dit platform zorgen we er voor dat kritische informatie altijd beschikbaar is. Wij ontmoeten u graag op stand 01.C052!

Contact

Savannahweg 31
3542 AW
Utrecht Nederland
030-2409100
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Ascom Myco 2: een zorgplatform in een smartphone

Eigenlijk is het verhaal achter de Ascom Myco heel simpel. Eerstelijns zorgverleners vertelden ons steeds maar dat ze apparatuur wilden die hen meer tijd met de patiënten zou geven. En wanneer we hen vroegen hoe we dat zouden kunnen realiseren, kwamen er drie hoofdeisen op tafel:

- De mogelijkheid hebben om alarmen en patiëntinformatie rechtstreeks op een persoonlijke handset te ontvangen.

- In staat zijn om taken zonder onderbreking te voltooien—vooral wanneer blijkt dat een collega al gereageerd heeft.

- Een werkplek waar informatie bij het personeel komt, in plaats van omgekeerd; een werkplek waar minder tijd aan informatie zoeken, en meer tijd aan patiënten kan worden besteed.

Digistat

Verplegen is hectisch. Zeker op Intensive en Medium Care afdelingen waar continu piepjes te horen zijn en berichten en alarmen binnenkomen van allerlei medische apparaten. Hoe houden verpleegkundigen in deze hectiek zicht op de conditie van hun patiënten? Ascom biedt het overzicht in deze kritieke situaties. Door de alarmen van welk apparaat dan ook te ontvangen en te filteren om vervolgens automatisch naar de juiste professional te sturen. Hoe slim is dat? Kom op Zorg & ICT kennismaken met het medisch oproepsysteem Digistat!

Slimme sensoren

Vrijheid versus veiligheid in een zorgstelsel onder druk. Heeft u er al een passend antwoord op? Zorgverleners voelen zich verantwoordelijk voor hun bewoners en willen ieder individu diep in het hart altijd in het blikveld hebben. Tegelijkertijd is de wens bewoners meer bewegingsvrijheid te geven. Slimme sensoren zijn een uitkomst, zeker in de nachtsituatie. Er is namelijk altijd zicht op de actuele situatie van bewoners. Zonder dat de privacy in het geding is.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners