Cloud Life
Stand:
De zorg voor patiënten en cliënten staat altijd bovenaan. Maar hoe wordt er gezorgd voor de privacy en persoonlijke gegevens van patiënten en cliënten? En hoe zit het met de privacy van de medewerkers zelf? Vorig jaar waren er ruim 20.000 datalekken, waarvan een derde afkomstig is uit de zorg. Persoonlijke en gevoelige data, zomaar op straat. 

Cloud Life zet veilige en kostenefficiënte cloudoplossingen in, zonder dat medewerkers daarvoor hun werkwijzen hoeven aan te passen. Daarmee voorkomen we datalekken en helpen we organisaties modern én veilig te werken

80% van de zorgorganisaties werkt al met Microsoft Office en Windows. Hiervan bezit het merendeel al de juiste software en licenties om datalekken te voorkomen. Dit maakt het in 80% van de gevallen mogelijk om volledig veilig te kunnen werken zonder extra software aan te schaffen! Om de implementatie eenvoudiger te maken heeft Cloud Life i.s.m. Microsoft Cloud+ ontwikkeld.  

Cloud+ een complete oplossing om:
  • Veilig te werken in de cloud met o.a. classificatie en beveiliging van gegevens
  • Versleuteld e-mail te versturen
  • Woordenlijsten specifiek voor de zorg om data en e-mail te classificeren

Meer weten, je vindt ons samen met Microsoft op stand 11.B061 waar we je graag zelf laten ervaren hoe we gemakkelijk dataclassificatie en informatiebeveiliging voor jouw organisatie kunnen inzetten. 

Cloud Life. Dé security & compliance partner van Microsoft in de zorg.

Contact

Schipholweg 1
2034 LS
Haarlem Nederland
023 234 0410

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners