Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze Visitor Service.

Op werkdagen is Visitor Service van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar op
+31(0)30 295 59 11. Of neem contact op via onderstaande button.

Neem contact op

De eerstvolgende hybride editie van Zorg & ICT, waarbij zowel ‘live’ ontmoetingen en een ‘live’ seminarprogramma in Jaarbeurs geboden worden als online netwerkmogelijkheden voorafgaand én na afloop van de beurs, vindt plaats in Jaarbeurs van dinsdag 14 j t/m donderdag 16 juni 2022, als onderdeel van de Dutch Health Week.

Wij kijken er naar uit je dan (weer) te ontmoeten!

Voor het mogelijk maken het hybride event Zorg & ICT wordt gebruik gemaakt van het online platform GRIP. Lees hier alles over het gebruik van dit online platform en jouw privacy.

Bij Jaarbeurs zijn op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van bezoekers en exposanten die deelnemen aan vergaderingen, congressen, events en beurzen te garanderen en om zo veilige bijeenkomsten te kunnen organiseren en accommoderen. Lees de actuele informatie >

Lees hier alles over de bereikbaarheid van Jaarbeurs.

Kom je met de auto? Reserveer dan vooraf je parkeerplaats online. Klik hier om een parkeerplaats te reserveren.

De Dutch Health Hub is het kennisplatform van Jaarbeurs waar professionals en organisaties uit zorg en life sciences elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen, inspiratie en kennis opdoen, leren, samenwerken en zaken doen.

De Dutch Health Hub zet zaken in beweging met als doel beter worden in je werk, of als mens, De Hub doet dat online én live als medeorganisator van het grootste, meest inspirerende en impactvolle zorgevenement in Nederland: de Dutch Health Week van 13 t/m 18 juni 2022. Tijdens deze week vallen de beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support samen.

Via de Hub houden we je het hele jaar op de hoogte met mooie berichten, events en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en life sciences. Meld je aan voor de nieuwsbrief voor jouw wekelijkse portie inspiratie en diepgang.

De Dutch Health Week is het grootste, meest inspirerende en impactvolle evenement voor gezondheid, zorg en life sciences van 13 t/m 18 juni 2022 in Jaarbeurs, Utrecht. De Jaarbeurs titels Zorg & ICTZorgtotaal en Support maken onderdeel uit van de Dutch Health Week.

Dutch Health Week is powered by de Dutch Health Hub.

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: +31 30 295 5911
E-mail: info@jaarbeurs.nl

Neem contact op