Dutch Health Hub Plein

Als bezoeker kun je er niet omheen, dit themaplein vormt hét middelpunt op de beursvloer. Alles draait hier om ‘zorg voor de toekomst.
Vanaf het Dutch Health Hub Plein starten dagelijks diverse begeleide beurstours. Na registratie voor een bezoek aan de beurs kun je je gratis aanmelden om aan beurtours deel te nemen. Zo ben je verzekerd van een plekje!

Kies in het programma overzicht bij ‘Location’ voor Dutch Health Hub Plein’ en zie het overzicht van alle begeleide beurstours.

Beurstour: door de wereld van de digitale zorg

Kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare zorg nu en in de toekomst staat hoog op de strategische agenda van zorgorganisaties en de overheid. Digitalisering van zorg helpt bij het behalen van deze strategische doelstelling en kan zorg makkelijker maken voor zowel de zorgverlener als de patiënt. We gaan steeds meer hybride werken waarbij zorg deels fysiek en deels op afstand wordt geleverd.

Maar wat betekent dit nu concreet? Welke partijen kunnen je bijvoorbeeld verder helpen met oplossingen die deze hybride werkwijze ook echt mogelijk maken?

D&A neemt je mee door de wereld van de digitale zorg. We bezoeken in een uur tijd een aantal leveranciers dat zich bezig houdt met bijvoorbeeld:

– de digitale patiëntreis
– zelf-service oplossingen die de patiënt meer regie geven over hun eigen gezondheid
– digitaal contact tussen de arts en zorgverlener.

De tour wordt begeleid door D&A-consultants die je desgewenst op het Dutch Health Hub Plein ook kunnen bijpraten over hun praktijkervaringen.

Neem kosteloos en vrijblijvend deel aan deze boeiende tour die op alle beursdagen plaatsvindt.

Start tour alle beursdagen om 10.00 uur.
Duur 1 uur.

Begeleide Tour d’ AI

Op 2, 3 en 4 november organiseert MedicalPhit deze begeleide tour over AI.

We praten je in een uur tijd bij over AI in het algemeen, en in het bijzonder over AI bij imaging en workflow verbetering. De tours zijn kosteloos en alles wordt uitgelegd in begrijpelijke taal. We werken samen met de AI-coalitie. Dat is ook het startpunt van de tour. We gaan langs bij de stands van meerdere AI-leveranciers en verduidelijken daarnaast de verschillen in het aanbod. Na afloop van onze sneak preview kun je je uitgebreider laten informeren en stands gerichter bezoeken.

Ben je geïnteresseerd in AI en werkzaam in de Zorg & ICT? Schrijf je dan in voor de Tour d’ AI bij PHIT.

We laten de actuele stand van zaken zien en bieden inzicht in de toekomst van AI in Nederland.

Start tour alle beursdagen om 10.30 uur en 13.00 uur.
Duur 1 uur.

Beurstour: door de wereld van de Care en domotica

Werk je in de care-sector? Dan duizelt het je waarschijnlijk ook van de hoeveelheid beschikbare IT-oplossingen.

D&A neemt je in deze tour mee langs een aantal toonaangevende én veelbelovende leveranciers die zich richten op het cliëntdossier, de digitalisering van de processen in jouw instelling óf juist de ondersteuning van de thuiswonende cliënt.

De tour wordt begeleid door D&A-consultants die werkzaam zijn in de care-sector en die je desgewenst op het Dutch Health Hub plein ook kunnen bijpraten over hun praktijkervaringen.

Neem kosteloos en vrijblijvend deel aan deze boeiende tour!

Start alle beursdagen om 13.30 uur.
Duur 1 uur.

Begeleide tour gegevensuitwisseling

Op 2, 3 en 4 november organiseert MedicalPhit voor de 4 e keer de PHIT-tour op Zorg & ICT.

In een uur tijd word je bijgepraat over interoperabiliteit en gegevensuitwisseling in Nederland. Kosteloos en uitgelegd in begrijpelijke taal. We bezoeken samen de stands van leveranciers en belichten tussendoor de verschillen in het aanbod. Ook hoor je meer over de achtergronden van gegevensuitwisseling en de inzet van standaarden. Met deze sneak preview kun je later veel gerichter naar de leveranciers toe om je uitgebreider te laten informeren.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn EPD’s, ECD’s, PACS en platformen in de zorg. De landelijke programma’s zoals Twiin en de VIPP- en focusprogramma’s staan hierbij centraal. We laten voorbeelden zien van uitwisseling tussen zorgverleners onderling en zorgverleners naar patiënten.

Ben je projectleider, beleidsmaker, ICT’er of in een andere rol werkzaam in de ICT en Zorg? Schrijf je dan in voor de PHIT-tour. Bij ons krijg je een goed overzicht van de mogelijkheden en inzicht in de toekomst op het gebied van gegevensuitwisseling in Nederland.

Start tours op 2 november om 12.00 uur en 14.00 uur.
Start tours op 3 en 4 november om 11.30 uur en 14.00 uur.
Duur 1 uur.