Maak het verschil, samen werken aan gezondheid

14 t/m 16 juni 2022

De digitale transformatie naar duurzame en toekomstbestendige zorg en een gezonde samenleving is omvangrijk.

Hoe kunnen we met elkaar samen werken en de transformatie borgen? Laat je inspireren tijdens vakbeurs Zorg &ICT die op 14, 15 en 16 juni 2022 als onderdeel van de Dutch Health Week plaatsvindt in Jaarbeurs, Utrecht.

Direct naar

We gaan weer open!

Wij, het team van vakbeurs Zorg & ICT, hebben er heel veel zin in om je live te ontvangen. Bovendien heb je geen coronatoegangsbewijs meer nodig om de beurs te bezoeken. Elkaar live zien, het is toch zoveel meer waard.
We kijken uit naar je komst!

Samen naar een betere zorg

Maak het verschil, samen werken aan gezondheid
Als we de forse uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd willen bieden, moeten we samen over de muren van eigen organisaties heen kijken en de handen ineen slaan. We dienen op zoek te gaan naar nieuwe manieren, ICT-oplossingen en technologische innovaties, zodat we ook toekomstige generaties kwalitatief hoogstaande, toegankelijke en betaalbare zorg kunnen blijven bieden.

Bezoek van 14 t/m 16 juni 2022 vakbeurs Zorgtotaal  & ICT in Jaarbeurs en laat je inspireren en informeren. Zet je deze data ook alvast in jouw agenda?

Proef de sfeer tijdens Zorg & ICT 2021

In november 2021 was Zorg & ICT drie dagen lang hét live podium voor ruim 85 leveranciers die met hun relevante en slimme ICT-oplossingen en technologieën willen bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg en waren er talloze theatersessies en beurstours die inspiratie brachten en een nieuwe kijk op actuele thema’s als AI, domotica en zorg op afstand. Proef de sfeer en bekijk de sfeerimpressie!

Op naar de volgende live editie van Zorg & ICT van 14 t/m 16 juni 2022 ! Houd deze website in de gaten voor meer informatie of meld je (onderaan deze pagina) aan voor de nieuwsbrief.

Sfeerimpressie Zorg & ICT 2021

Dutch Health Hub

De Dutch Health Hub is het kennisplatform van Jaarbeurs waar professionals en organisaties uit de zorg en life sciences elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen, inspiratie en kennis opdoen, leren, samenwerken en zaken doen. Online, maar ook live als medeorganisator van de de Dutch Health Week, waarin de beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support samenvallen. 

Wil je  mooie berichten en de laatste ontwikkelingen in de zorg en life sciences ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van de Dutch Health Hub en ontvang elke donderdag jouw portie inspiratie en diepgang.

Aftermovie Dutch Health Week

Laatste nieuws

Hoofdsponsors

Sponsoren

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Zorg & ICT en we houden je in aanloop naar de beurs op 14 , 15 en16 juni juni 2022 automatisch op de hoogte over alles rondom het event. Zorg & ICT 2022 is onderdeel van de Dutch Health Week.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Zorg & ICT nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.


    Media partners Zorg & ICT