Artikel 15 December 2020

Infradax koopt NewComm IT en Office Extensions

Infradax heeft branchegenoten NewComm IT en Office Extensions overgenomen. De it-dienstverlener uit Amersfoort, een portfoliobedrijf van BB Capital Investments, acquireerde vorige maand nog de Dutch Delta Group.

‘De overnames liggen in lijn met de strategie om met Infradax een specialist te worden binnen verschillende sectoren in de it-dienstverlening,’ verklaart Susan van Koeveringe, ceo van BB Capital Investments. Eerder dit jaar nam deze investeerder een meerderheidsbelang in Infradax.

Infradax wil met name bij de overheid, het onderwijs en de zorg krachtig expanderen. Door de toevoeging van NewComm IT en Office Extensions breidt Infradax zijn managed services-dienstverlening uit. Beide bedrijven worden een geïntegreerd onderdeel van de dienstverlening van de groep,’ aldus Tjeerd van ’t Veld, ceo van Infradax.

De groeistrategie die afgelopen juni werd aangekondigd, is volgens hem nog lang niet ingevuld. ‘We zitten in het beginstadium’, zegt hij in een toelichting. ‘In de tweede helft van 2021, of misschien zelfs eerder, komen er nieuwe acquisities. Met name in de educatiesector is versterking nodig.’ Verder staat de overname van een securityspecialist op zijn verlanglijstje. ‘Security zit wel in ons portfolio, maar we hebben geen echt specialistische tak.’

Lees het volledige artikel op computable.nl

Also interesting