Artikel 29 September 2021

Bouwer medische apps naar ‘kleine’ beurs

EverywhereIM gaat naar de kleine alternatieve beurs Nxchange. Het Amsterdamse it-bedrijf biedt sinds kort apps met medische richtlijnen, meettools en protocollen ook rechtstreeks aan de zorgprofessional aan. Met het oog op schaalvergroting is een tweede bedrijfseenheid opgezet.

Voor EverywhereIM Publisher is geld nodig. Via de uitgifte van aandelen op Nxchange wil directeur René Kock anderhalf miljoen euro ophalen. Hij wil met zijn apps medische kennis snel en toegankelijk beschikbaar stellen. Volgens Kock sluit dit aan bij het streven van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om de tijd van zorgprofessionals efficiënter te benutten. Vernieuwing in de manier van werken en inzet van technologie kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. EverywhereIM wil met apps het medische besluitvormingsproces ondersteunen.

Het in 2011 opgerichte EverywhereIM heeft naast eigen softwareontwikkelaars ook artsen in dienst. Nxchange, bekend van laadpalenmaker Fastned, beschouwt zichzelf als een voorportaal voor Euronext.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Also interesting