Dutch Health Hub Arena

In het Dutch Health Hub Arena Theater op Zorg & ICT presenteert de Dutch Health Hub een onafhankelijk programma met thema’s die actueel zijn en die inspireren. Iedere dag start de Arena met een sprankelend openingsprogramma van 10.00 tot 10.30 uur. Aansluitend zijn er in de middag diverse specifieke sessies rond het thema van de dag.

Op 14 juni staat de Arena in het teken van duurzaamheid, op 15 juni van digitale zorg en op 16 juni draait het om gezondheid.

Zien we jou ook? Registreer je voor gratis toegang. Met jouw toegangsbewijs kun je tevens de beurzen Zorgtotaal en Support bezoeken.

14 juni  – Duurzaamheid

Dagvoorzitters Karen van Ruiten & Ruud Koolen

Op 14 juni openen we de Arena met een spetterende breakdance act met onder andere Redouan Ait Chitt.

In een rondetafelgesprek spreken we over de meetbaarheid van duurzame zorg en laten we bovendien twee instellingen aan het woord die toelichten hoe zij duurzaamheid integreren in alle processen. En we hebben Maria Koijck die ons wakker schudt met haar verhaal over afval uit de zorg en hoe dat anders zou kunnen.

Andere sprekers die aanwezig zijn tijdens de openingssessie van 10.00 tot 11.30 uur op 14 juni: Hugo Touw (Intensivist – Radboudumc), Karen van Ruiten (Directeur – Alles is gezondheid en Positieve gezondheid), Simke de Jong (Manager Huisvesting en Techniek – Alrijne), Kelly Ruigrok (CEO – Global Sustainable Enterprise System – GSES System), Frido Kraanen (Bestuurder – Omring) en Carmen van Vilsteren (Boegbeeld topsector LSH – Topsector LSH).

Bekijk programma 14 juni

15 juni  – Digitale zorg

Dagvoorzitters  Sabine Uitslag & Ruud Koolen

Het openingsprogramma staat in het teken van de toekomst van de zorg. Sietske Rozie neemt ons mee in de kansen van AI voor de zorg en in een openhartig gesprek vertellen Harry Verbunt en Susanne Baars over de reis die zij maken op zoek naar gepersonaliseerde zorg. En Games for Health bestaat 10 jaar, hoe ontwikkelde gaming in de zorg zich van experiment tot onmisbaar onderdeel. David Tom van Tenzinger neemt ons mee in de toekomst van de gezondheidszorg.

Andere sprekers die aanwezig zijn tijdens de openingssessie van 10.00 tot 1130 uur op 15 juni: Jurriaan van Rijswijk (Voorzitter – )Games for Health, Remco Hoogendijk (Innovation Manager – Sint Maartenskliniek) en Sandra van Rijswijk (Directeur – Games for Health).

Bekijk programma 15 juni

16 juni – Gezondheid

Dagvoorzitters Eva Eikhout & Ruud Koolen

Langer gezond leven, hoe doen we dat? In de openingssessie spreken we hierover met een van de keynote sprekers. Teun Toebes neemt ons mee in de zorg voor mensen met dementie, welke kansen liggen hier? En Naomi Vervaart gaat in gesprek met Eva Eikhout over de administratieve rompslomp die je cadeau krijgt bij het leven met een beperking.

Overige sprekers die tijdens de openingssessie het woord nemen: Rob Harmeling (Maartens Foundation), Marjo Vissers-Kuijpers (Voorzitter RvB – Coöperatie VGZ UA), Naomi Vervaart (Programma-adviseur EEOD – Nyenrode) en Liesbeth van Rossum (Hoogleraar Obesitas – Erasmus MC).

Bekjik programma 16 juni