Route & Contact

Heeft u een vraag over uw beursregistratie, toegangsbadge en/of beursbezoek? Neem dan contact op met Visitor Service via info@jaarbeurs.nl of bel +31 (0)30 295 59 11 op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur.

Heeft u een vraag over de website en/of het gebruik van de online MyExpo diensten? Neem dan contact op met de MyExpo ServiceDesk via myexpo@jaarbeurs.nl of +31 (0)30 295 29 99

Auto & Parkeren
Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein.

Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijkt u op Goedopweg.nl.

Let op: Sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Komt u met een oudere dieselwagen, dan kunt u  parkeerterrein P2 (ingang Truus van Lierlaan) gebruiken. Lees meer over de milieuzone rondom Jaarbeurs en bekijk ons parkeeradvies

Voor een parkeerplaats op het Jaarbeursterrein betaalt u €3,50 per uur en €14 voor een hele dag.
 
Park & Ride
Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn 8 stations met een Park & Ride voorziening.


Met de trein
Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar het hallencomplex van Jaarbeurs.

Plan mijn reis

MyExpo Menu

U bent niet ingelogd

E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?