Connected & Digital health

Connected & Digital health

Regie op zorg is pas succesvol wanneer informatie ook daadwerkelijk op het juiste moment in de juiste handen is. Activiteiten die de zorg versimpelen en efficiënter inrichten, maken het voor de ICT-afdeling complexer. Applicaties, sensoren en  andere zelfmanagement tools moeten daarom ‘connected’ zijn. Niet alleen met elkaar en de patiënt, maar ook met de bijbehorende zorginstelling. Het gaat erom met ICT mensen en informatie aan elkaar te verbinden om zo een compleet beeld te krijgen van de gezondheid van een patiënt.

Onder Connected & Digital Health verstaan we niet alleen de mogelijkheden van bijvoorbeeld robotica of smart homes, maar vooral ook de gevolgen daarvan voor uw ICT-infrastructuur. Is uw organisatie al in staat om Connected & Digital Health in te zetten om te zorgen dat patiënten op de beste manier worden behandeld door de juiste persoon op het juiste moment? Kom erachter tijdens Zorg & ICT!

Connected & Digital Health is een van de thema's die centraal staan tijdens Zorg & ICT. Lees hier meer over het hoofdthema ´ICT zorgt voor mensen´ en de andere onderliggende thema's.


 

Nieuws

Whitepapers

Hoofdmediapartner
Mediapartners