Computable Future Lab toont innovatie

Het Computable Future Lab is dé innovatiezone op Zorg & ICT. Innovatie en beleving komen in een prikkelende omgeving tot leven met het doel te inspireren en informeren over de belangrijkste technologische ontwikkelingen in de zorgsector. Opkomende jonge bedrijven, zorginstellingen en hun partners demonstreren gezamenlijk de meest veel belovende innovaties voor de zorgsector. Samen vertellen zij het verhaal van innovatie tot implementatie, en alle uitdagingen en kansen die daarbij komen kijken.

Het Computable Future Lab werpt een blik richting de nabije toekomst. Hoe helpen connected devices en sensortechnologie zorgverleners bij het beter behandelen van patiënten en hoe voorkomt het menselijke fouten? Wat zijn de nieuwste toepassingen van Virtual & Augmented Reality? Wat wordt de invloed van Artificial Intelligence op het opstellen van een behandelplan? En welke zorg-apps helpen de lijnen tussen behandelaars en patiënten echt te verkleinen en de communicatie te verbeteren?

Vaste bezoekers van Zorg & ICT zijn gewend om de nieuwste innovaties van de grote spelers in de zorgmarkt tijdens de beurs te ontdekken. Deze grote bedrijven nemen een belangrijk deel van het totaal aantal zorginnovaties voor hun rekening, maar zorgen niet als enige voor het verbeteren van onze zorg. Ook zorginstellingen, start-ups, scale-ups en het (wetenschappelijke) onderwijs zijn belangrijke bronnen van innovatie. In het Computable Future Lab ontdekt u de beste zorginnovaties die deze partijen voortbrengen.

Future lab - 290x300.png

Zelf een zorginnovatie tonen op Computable Future Lab?

Wilt u uw zorginnovatie tonen op het Computable Future Lab? Stuur dan een e-mail met een korte toelichting van uw product of dienst naar  justus.hemelaar@jaarbeurs.nl.

Computable Future Lab bezoeken?
Wilt u het Computable Future Lab bezoeken? Dat kan! Registreer u vanaf eind januari als bezoeker en kom van 17 t/m 19 april 2018 naar Zorg & ICT in Jaarbeurs, Utrecht.
Hoofdmediapartner
Mediapartners