Cloud & Netwerken
Steeds meer instellingen werken in de cloud. De mogelijkheden die de cloud biedt zijn eindeloos. Zo ook de keuze in oplossingen en leveranciers. Wat zijn de trends op cloudgebied? Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie veilig kan werken in en met de cloud? Tijdens Zorg & ICT is cloud een belangrijk onderwerp. In verschillende sessies schetsen experts hun visie op de cloud voor de zorg. Ontdek de kracht van cloud!

Herstructurering van de IT-functie in de zorg door publieke cloud

di 17 april | 12:00 - 12:45
Zuidzorg heeft haar hele IT-omgeving (werkplek, data center, authenticatie en identity) gemigreerd van een traditionele inrichting naar volledige publieke clouddiensten (Google Apps, Chromebooks, Amazon Web Services en OKTA IAM oplossing). Deze sessie geeft inzicht in het veranderproces, lessons learned en gerealiseerde benefits (en staat stil bij de grenzen van een migratie naar de publieke cloud in de zorg).
Lees verder >>
 
Dionysis Linardatos, IT manager, Stichting Zuidzorg

Dionysis Linardatos
Ben den Broeder

De moderne zorgwerkplek - transitie naar de (hybride) cloud

di 17 april | 11:30 - 12:00
Tijdens deze sessie neemt Ben den Broeder, Informatiemananger bij zorginstelling Allerzorg, u mee in de transitie die Allerzorg in gang heeft gezet. Ze zijn van een traditionele ICT omgeving overgegaan naar een hybride cloud werkplek voor hun medewerkers. Welke aanpak heeft Allerzorg gehanteerd? Wat is de rol van de afdeling ICT bij het faciliteren van een moderne werkplek? Wat merken en vinden de medewerkers van de vernieuwde werkwijze? En heeft Allerzorg besparingen gerealiseerd? Tijdens deze sessie vertellen wij u hier graag meer over.
Lees verder >>


Ben den Broeder, Informatiemanager, Allerzorg en Robbert Post, Sales manager Healthcare, Winvision

Kijkje in de keuken bij Buurtzorg: de overstap naar Google Cloud!

do 19 april | 10:00 - 10:45
Waarom maakte de organisatie de keuze voor Google? Wat betekent deze overstap? En welke kansen biedt dit voor Buurtzorg? Slim organiseren gaat samen met een simpele en solide ICT-infrastructuur. Buurtzorg, een van de grootste thuiszorgaanbieders in Nederland, heeft vorig jaar de overstap gemaakt naar Google. Neem ook een kijkje in de keuken bij Buurtzorg en krijg een toelichting op de integratie met Google. Het Google Cloud Platform biedt naast een volledige cloud-infrastructuur nog veel meer mogelijkheden. Het efficiënt verzamelen, vastleggen, analyseren en uitwisselen van informatie wordt steeds belangrijker; welke toepassingen gebruikt Buurtzorg? Schrijf je nu in voor deze sessie. Een beetje afkijken mag, toch?
Lees verder >>


Geert Quint & Ina Kampjes, Buurtzorg Nederland

Ina Kampjes
Hoofdmediapartner
Mediapartners