Artikel 18 mei 2021

Dutch Health Week van start gegaan

Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support samen in één online evenement

Evenementenorganisator Jaarbeurs, eigenaar van ict-vakblad Computable, organiseert van 18 tot en met 21 mei 2021 de Dutch Health Week. Tijdens dat online evenement, één van de grootste in zijn soort, delen de zorgbeurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support, digitaal het podium. Het thema van de Dutch Health Week is 'Let’s improve health together'.

Om de uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd te bieden, moeten partijen namelijk verder kijken dan de grenzen van hun eigen organisatie en de handen ineen slaan. Dat vraagt om nieuwe manieren van samenwerken, oplossingen en innovaties, zodat er ook voor toekomstige generaties kwalitatief hoogstaande, toegankelijke en betaalbare zorg geboden kan worden.

Tijdens de Dutch Health Week worden de beurzen Zorg & ICT (ict en innovatie in de zorg), Zorgtotaal (voor zorgprofessionals) en Support (voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe netwerk) samengevoegd tot één online evenement omdat ze door de coronamaatregelen niet fysiek kunnen plaatsvinden. 

Dutch Health Week biedt keynotes, rondetafelsessies, netwerkbijeenkomsten en andere online sessies. Informatie over zorg- en ict-onderwerpen staat centraal. Denk aan optimalisering en digitalisering, leveranciers die tijdens het vierdaagse evenement online het podium pakken en partijen die kennis en innovatieve ict-oplossingen delen.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant