Artikel 10 mei 2022

Dutch Health Week van 13 tot en met 18 juni in Utrecht

Dutch Health Week van 13 t/m 18 juni 2022 in Utrecht

Meerdaags festival voor de gezondheidzorg en life sciences

Utrecht, 28 april 2022 – Van maandag 13 tot en met vrijdag 18 juni 2022 vindt in Utrecht de eerste live editie van de Dutch Health Week plaats. Tijdens het grootste festival voor gezondheid, zorg en life sciences vinden in de Jaarbeurs drie vakbeurzen plaats: Zorgtotaal, Zorg & ICT en Support. Daarnaast zijn er in de Jaarbeurs en in de stad een groot aantal andere evenementen voor professionals in de zorg en life sciences, zoals seminars, netwerkbijeenkomsten en een congresprogramma. Thema’s als duurzaamheid en digitalisering van de zorg komen uitgebreid aan bod. De Dutch Health Week is een initiatief van Jaarbeurs, het onafhankelijke programma wordt samengesteld door  Dutch Health Hub. 

Ruud Koolen, directeur van de Dutch Health Hub: “De Jaarbeurs staat een week lang in het teken van toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen. We brengen pioniers, denkers en doeners bij elkaar op een inspirerend festival, waar hoogwaardige innovaties worden gepresenteerd en de nieuwste kennis en inzichten worden gedeeld. En dat allemaal in Utrecht, de stad die zich met recht de Gezondheidshoofdstad van Nederland mag noemen. Hier groeit de beweging die de duurzame transformatie van de zorg faciliteert en versnelt.”

Netwerkevenementen en kennissessies

Naast de vakbeurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support worden tijdens de Dutch Health Week ook andere events georganiseerd zoals Health Catch Ups, het grootste ondernemerschap event voor studenten van Rise, een regiobijeenkomst van Health Holland, GROZ en IPH en een bijeenkomst over OR in de zorg.

 

Meer info Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support beurs:
Waar: Hal 1 t/m 4 en hal 7 en 8 in Jaarbeurs, Utrecht
Wanneer: Zorg& ICT en Zorgtotaal van 14 t/m 6 juni 2022 en Support beurs van 15 t/m 18 juni 2022
Toegang: gratis na registratie

Ook interessant