Artikel 19 oktober 2021

Dutch Health Hub Academy verzorgt ruim dertig sessies op Zorg & ICT

Dutch Health Hub - mediapartner Zorg & ICT 2021

Programma Zorg & ICT bekend

Utrecht, 18 oktober 2021 – Worden robots onze vrienden? Hoe slaagt digital health in de ouderenzorg? Welke rol kan Artificial Intelligence gaan spelen in de zorg? Het zijn enkele van de vragen die begin november aan bod komen op Zorg & ICT, het grootste live evenement over de digitalisering van de zorg. De Dutch Health Hub, www.dutchhealthhub.nl, het eerder dit jaar gelanceerde platform voor betere, duurzame en betaalbare zorg, faciliteert tijdens de beurs ruim dertig sessies over thema’s als zorg op afstand, datagedreven zorg, zorginformatiesystemen en digital devices. Zorg & ICT vindt van 2 tot en met 4 november plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

De speciaal voor Zorg & ICT opgezette Dutch Health Hub Academy start iedere dag met een rondetafelgesprek onder leiding van Dutch Health Hub directeur Ruud Koolen. In 45 minuten voelt Ruud zijn gasten aan de tand over het centrale thema van de beurs ‘Keep up the change’. Het thema wordt gedurende de drie beursdagen vanuit verschillende invalshoeken belicht. Zo is er een gesprek over het innovatieklimaat voor ondernemers, maar komen ook de voordelen van digitalisering voor de patiënt aan bod. Op het Dutch Health Hub plein starten diverse beurstours over gegevensuitwisseling en AI.

Audrey Wilschut van Zorg & ICT: “Het programma van de Dutch Health Hub Academy is echt een verrijking van het aanbod op Zorg & ICT. We zijn heel blij dat we begin november professionals in de zorg weer bij elkaar kunnen brengen  voor de nieuwste kennis en inzichten, inspiratie, het spotten van de laatste innovaties en om ervaringen te delen en te netwerken met vakgenoten. Door internationale coronabeperkingen is het aantal exposanten wat beperkter dan andere jaren, maar ik ben ervan overtuigd dat we desalniettemin de laatste stand van zaken heel goed kunnen laten zien.”

De registratie voor Zorg & ICT is geopend en de toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.zorg-en-ict.nl. Bezoekers kunnen zich daar ook registreren.

Ook interessant