Artikel 30 juni 2021

Conclusion versterkt zorgaanbod door overname D&A

De Utrechtse ict-dienstverlener Conclusion lijft D&A Medical Group in. Dit bedrijf adviseert en begeleidt zorginstellingen bij hun digitale transformatie en bij implementatie van zorgapplicaties. Binnen Conclusion gaat D&A nauw samenwerken met zusterbedrijf Furore, dat zich ook specialiseert in zorg-ict.

D&A werd ruim twintig jaar geleden opgericht en heeft verschillende zorgorganisaties als klant. Ziekenhuizen, revalidatiezorgbedrijven en ggz-instellingen begeleidt het bedrijf bij de digitalisering en de invoering van elektronische patiëntendossiers (epd’s).

De Waardenburgse onderneming telt ongeveer vijftig adviseurs en implementatiespecialisten. Het is de bedoeling dat zij gaan samenwerken met het nieuwe zusterbedrijf Furore, maar wel als twee semi-zelfstandige organisaties.

Furore kwam in 2017 onder de paraplu van Conclusion en richt zich op applicatieverbetering en -ontwikkeling en slimme toepassing van data in het zorgproces. D&A en Furore doen al enkele gezamenlijke epd-implementaties en -optimalisaties, bijvoorbeeld bij het Erasmus Medisch Centrum.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant