Artikel 16 februari 2022

Caesar Groep breidt uit in zorg via EverywhereIM

Caesar Groep neemt een belang van vijftig procent in EverywhereIM. Dit it-bedrijf met kantoren in Amsterdam en Rotterdam biedt maatwerkdiensten voor de zorg en geeft gezondheidsapps voor medische informatie uit. Met de investering wil de it-dienstverlener zijn bereik in de zorgsector vergroten.

EverywhereIM is met zijn it-maatwerk zo’n tien jaar actief in de zorgsector én sinds een halfjaar uitgever van digitale apps voor medische informatie zoals protocollen en richtlijnen. Voorbeelden zijn de MDL-app en de Acute Geneeskunde-app. Het bedrijf vult dit aanbod op korte termijn aan met apps voor gynaecologie, tropengeneeskunde, kindergeneeskunde, geriatrie en cardiologie. Daarnaast lanceert EverywhereIM in Portugal de Cardiology App.

Het bedrijf heeft de ambitie om te zorgen dat patiënten altijd volgens de laatste richtlijnen worden behandeld. Dit doet het door artsen te faciliteren met medische apps waarin de laatste richtlijnen en protocollen zijn opgenomen. De samenwerking met Caesar Groep (180 medewerkers) geeft een boost aan deze uitrol. Daarnaast verwacht EverywhereIM dat ook zijn maatwerkklanten baat hebben van het optrekken met de grotere Caesar Groep.  

Hans van der Kooij, algemeen directeur van de Caesar Groep, had al lange tijd de wens de activiteiten binnen het zorgveld uit te breiden. Met de participatie in EverywhereIM is dat gelukt.  

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant