Artikel 18 oktober 2022

BCS HR Groep neemt Tasper en MediSoft over

BCS HR Groep, leverancier van software voor salarisadministratie en human resources management (hrm), breidt verder uit. Nadat afgelopen juli Apployed uit Berkel Rodenrijs werd ingelijfd, worden nu de softwarebedrijven Tasper uit Deventer en MediSoft uit Amstelveen overgenomen.

Software-investeerder Main Capital Partners, die in april van dit jaar bij BCS instapte, draagt wederom zorg voor de financiering. De markt voor human capital management groeit, met diverse mogelijkheden tot consolidatie. BCS HR heeft ongeveer 150 medewerkers na de overnames.

MediSoft en Tasper bieden oplossingen die complementair zijn aan het productportfolio van BCS. De software van MediSoft omvat verzuimregistratie, casemanagement en re-integratietrajecten. BCS kan hiermee een meer uitgebreide oplossing bieden voor medewerkers die enige tijd afwezig zijn. Bovendien krijgt het bedrijf nu een sterke entree tot de zorgsector.

Tasper is gespecialiseerd in software waarmee bedrijven hun werknemers verlofregelingen en flexibele arbeidsvoorwaarden kunnen bieden. Denk aan persoonsgebonden uitgaven en budget voor fitness en opleiding.

Joep Eijkens, ceo van BCS, verwacht met beide overnames zijn klanten beter te kunnen ondersteunen bij de bevordering van werknemersgezondheid- en tevredenheid. De software maakt het proces rondom flexibele arbeidsvoorwaarden, werknemersgeluk, verzuim en re-integratie efficiënter, aldus Eijkens.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant