Programma en sprekers

Tijdens Zorg & ICT 2022 bieden we je een ijzersterk en verrassend lezingenprogramma in de Dutch Health Hub Arena, Case Study Theaters en de Dutch Health Hub Academy. Met onder andere keynotes rondom actuele thema’s door inspirerende sprekers, ronde tafelgesprekken waar experts aanschuiven en toepasbare praktijkcases.

Nog niet aangemeld als bezoeker? Zorg dat je er van 14 t/m 16 juni 2022 ook bij bent! Registreer je voor een gratis bezoek aan Zorg & ICT en krijg automatisch toegang tot het netwerkplatform.

Meld je aan voor gratis toegang

Hieronder zie je het complete programma. Om je programma geheel op maat samen te stellen, log je in op ons netwerkplatform.

Log in

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Zorg & ICT en we houden je in aanloop naar de beurs op 14 , 15 en16 juni juni 2022 automatisch op de hoogte over alles rondom het event. Zorg & ICT 2022 is onderdeel van de Dutch Health Week.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Zorg & ICT nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.


    Partnerevents Dutch Health Week

    Mediapartners Zorg & ICT

    Log in of registreer