Programma Zorg & ICT 2021

Heb je je geregistreerd?

Dan kun je vanaf 30 september met onderstaande groene button inloggen en starten met het samenstellen van jouw persoonlijke programma!

Theaterboulevard

Op Zorg & ICT kun je de Theaterboulevard niet missen! Hier kun je in maar liefst 9 theaters uiteenlopende sessies bijwonen.

Van exposantenworkshops waar leveranciers en partners hun kennis en ervaringen delen tot de Dutch Health Hub Academy waar onafhankelijke sprekers, organisaties en netwerken presentatiesessies geven en hun visie en best practises delen rondom de actuele thema’s Connected & Digital Health, Data driven Healthcare, Sociale innovatie, Veiligheid & Privacy en Bedrijfsvoering & IT.

Dutch Health Hub plein

Als bezoeker kun je er niet omheen, dit nieuwe themaplein vormt hét middelpunt op de beursvloer. Alles draait hier om ‘zorg voor de toekomst’:

  • juiste zorg op de juiste plek
  • gegevensuitwisseling
  • datagedreven zorg
  • zorgplatformen & regiosamenwerking
  • opschaling en implementatie van innovatie.

Leveranciers en partners van Zorg & ICT bieden een interessant programma met uiteenlopende beurstours en demo’s. Zo kom je per thema alle belangrijke ins en outs en actuele ontwikkelingen te weten!

Dutch Health Hub lab

Nieuw op de beursvloer van Zorg & ICT!

In deze innovatie- en inspiratiezone tonen zorginstellingen en kennispartners demo’s en geven pitches over ‘Zorg op afstand’. Mede door de coronapandemie een actueel thema!

Mediapartners Zorg & ICT

Log in of registreer