Programma Zorg & ICT 2021

Heb je je geregistreerd?

Dan kun je met onderstaande groene button inloggen en starten met het samenstellen van jouw persoonlijke programma!

Theaterboulevard

Op Zorg & ICT kun je de Theaterboulevard niet missen! Hier kun je in maar liefst 9 theaters uiteenlopende sessies bijwonen.

Van exposantenworkshops waar leveranciers en partners hun kennis en ervaringen delen tot de Dutch Health Hub Academy waar onafhankelijke sprekers, organisaties en netwerken presentatiesessies geven en hun visie en best practises delen rondom de actuele thema’s Connected & Digital Health, Data driven Healthcare, Sociale innovatie, Veiligheid & Privacy en Bedrijfsvoering & IT.

Dutch Health Hub plein

Als bezoeker kun je er niet omheen, dit themaplein vormt hét middelpunt op de beursvloer. Alles draait hier om ‘zorg voor de toekomst’:

  • juiste zorg op de juiste plek
  • gegevensuitwisseling
  • datagedreven zorg
  • zorgplatformen & regiosamenwerking
  • opschaling en implementatie van innovatie.

Leveranciers en partners van Zorg & ICT bieden een interessant programma met uiteenlopende beurstours, presentaties, adviesgesprekken en pitches. Zo kom je per thema alle belangrijke ins en outs en actuele ontwikkelingen te weten! In samenwerking met M&I, D&A, Ai Coalitie, IHE en MedicalPhit.

Dutch Health Hub lab

Nieuw op de beursvloer van Zorg & ICT!

Laat je inspireren door de nieuwste innovaties rond zorg op afstand en digital health. Het lab is gevuld met startende ondernemers die je bevlogen meenemen in de zorg van de toekomst. Probeer de nieuwste VR toepassingen uit, maak kennis met zorgrobots, ontsnap uit de escaperoom of beantwoord de vragen van Tante Co. Mis het niet!

Mediapartners Zorg & ICT

Log in of registreer