Praktische informatie Zorg & ICT

Data en tijden

Zorg & ICT 2022

Dinsdag 14 juni
9:30 - 16:30 (o.v.b.)
Woensdag 15 juni
9:30 - 16:30 (o.v.b.)
Donderdag 16 juni
9:30 - 16:30 (o.v.b.)

Registreren Zorg & ICT 2022

Op 14, 15 en 16 juni 2022 vindt de volgende live editie van Zorg & ICT plaats in Jaarbeurs, als onderdeel van de Dutch Health Week. Houd deze website in de gaten voor meer informatie over de beurs en vanaf wanneer je je gratis kunt registreren.

Contact

Heb je vragen, neem dan gerust contact op met onze Visitor Service.

Neem contact op

Privacy en Online Matchmaking

Lees alles over privacy en het online platform dat gebruikt wordt voor het mogelijk maken van Zorg & ICT als hybride event.

Lees verder

Jaarbeurs & COVID-19: veilig op bezoek

Hoe gaan we bij Jaarbeurs om met de maatregelen rondom COVID-19? Kan ik veilig op bezoek bij Jaarbeurs? Wat mag er allemaal wel en niet?

Bekijk veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze Visitor Service.

Op werkdagen is Visitor Service van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar op +31(0)30 295 59 11. Of neem contact op via onderstaande button.

Neem contact op

Lees hier alles over de bereikbaarheid van Jaarbeurs.

Kom je met de auto? Reserveer dan vooraf je parkeerplaats online. Klik hier om een parkeerplaats te reserveren.

Voor het mogelijk maken het hybride event Zorg & ICT wordt gebruik gemaakt van het online platform GRIP. Lees hier alles over het gebruik van dit online platform en jouw privacy.

Bij Jaarbeurs zijn op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van bezoekers en exposanten die deelnemen aan vergaderingen, congressen, events en beurzen te garanderen en om zo veilige bijeenkomsten te kunnen organiseren en accommoderen. Lees de actuele informatie >

De eerstvolgende hybride editie van Zorg & ICT, waarbij zowel ‘live’ ontmoetingen en een ‘live’ seminarprogramma in Jaarbeurs geboden worden als online netwerkmogelijkheden voorafgaand én na afloop van de beurs, vindt plaats in Jaarbeurs van dinsdag 14 j t/m donderdag 16 juni 2022, als onderdeel van de Dutch Health Week.

Wij kijken er naar uit je dan (weer) te ontmoeten!

Tijdens de Dutch Health Week, die van 18 t/m 21 mei 2021 werd uitgezonden vanuit Jaarbeurs Studios, is de Dutch Health Hub gelanceerd. Dé nieuwe plek voor professionals en organisaties uit zorg en life sciences. Via de Hub houden we je het hele jaar op de hoogte met mooie berichten, events en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en life sciences. Meld je aan voor de nieuwsbrief voor jouw wekelijkse portie inspiratie en diepgang.