Praktische informatie Zorg & ICT

Data en tijden

Zorg & ICT 2021

Dinsdag 2 november
9:00 - 18:00
Woensdag 3 november
9:00 - 18:00
Donderdag 4 november
9:00 - 18:00

Registreren

Houd de website in de gaten voor alle informatie en vanaf wanneer je je kunt registreren.

Contact

Heb je vragen, neem dan gerust contact op met onze Visitor Service.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze Visitor Service.

Op werkdagen is Visitor Service van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar op +31(0)30 295 59 11. Of neem contact op via onderstaande button.

Neem contact op

Jaarbeurs lanceerdet van 18 t/m 21 mei 2021 de Dutch Health Week, het nieuwe, grootste inspirerende online vakevent voor de zorgsector. Het centrale thema tijdens deze week was ‘Let’s improve health together’.

Doel van de week was om professionals in de zorg en de life sciences te inspireren en kennis te laten maken met nieuwe ontwikkelingen en innovaties.

Aan de totstandkoming van deze week werd onder andere een bijdrage geleverd vanuit de Jaarbeurs titels Zorgtotaal, Zorg & ICT en Support en werd er samengewerkt met externe, relevante partners zoals Prix Galien, de Open Universiteit en de Vrije Universiteit Amsterdam.

Tijdens de Dutch Health Week is de Dutch Health Hub gelanceerd. Dé nieuwe plek voor professionals en organisaties uit zorg en life sciences. Via de Hub houden we je het hele jaar op de hoogte met mooie berichten, events en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en life sciences. Meld je aan voor de nieuwsbrief voor jouw wekelijkse portie inspiratie en diepgang.

De eerstvolgende hybride editie van Zorg & ICT, waarbij zowel ‘live’ ontmoetingen en een ‘live’ seminarprogramma in Jaarbeurs geboden worden als een online programma dat op afstand te volgen is, vindt plaats in Jaarbeurs van dinsdag 2 november t/m donderdag 4 november 2021.

Wij kijken er naar uit je dan te ontmoeten!

Platina Sponsors Dutch Health Week