Zorg & ICT event app

Haal alles uit jouw bezoek aan Zorg & ICT

KOM IN CONTACT MET VAKGENOTEN EN EXPOSANTEN

De event app is de uitgelezen mogelijkheid om blijvend in contact te zijn met zorgprofessionals, vakgenoten en exposanten. Je kunt er jouw programma samenstellen voor het event en je vindt er alle informatie over producten en diensten. Na registratie voor Zorg & ICT krijg je gratis toegang tot de app.

De ideale voorbereiding

De event app is de ideale voorbereiding voor jouw bezoek aan Zorg & ICT. Zo ben je in contact met vakgenote en exposanten voor, tijdens en na het event.

De voordelen

  • Maak afspraken voor 1-op-1 meetings met vakgenoten en exposanten
  • Kom in contact met exposanten en bekijk hun producten en diensten
  • Maak een keuze uit tientallen sessies en stel zo jouw programma voor een topdag bij Zorg & ICT samen
  • Tijdens jouw bezoek beschik je over de interactieve plattegrond die slim aangeeft waar je bent in de hallen. Zo vind je snel jouw weg
Naar Zorg & ICT event app

Veelgestelde vragen

Om te kunnen inloggen op de event app dien je je eerst te registreren als bezoeker voor het event. Zodra jouw registratie voor het event is bevestigd én de event app live is, ontvang je automatisch een e-mail waarmee je jouw persoonlijke profiel kunt activeren en kunt inloggen op het de app.

Nee, gebruik van de app is gratis.

Jouw online profiel

Binnen de event app heb je een eigen profiel. Jouw profiel is zichtbaar voor andere geregistreerde bezoekers, deelnemende exposanten en aanbieders van sessies. Dit zichtbare profiel is gevuld met jouw naam, functietype en bedrijf waar je werkt, zoals je die tijdens jouw registratie voor het bezoek aan het event hebt opgegeven. Op die manier kan er eenvoudig vóór, tijdens en na aanvang van het event connectie worden gezocht, genetwerkt, afspraken geïnitieerd en online sessie (via livestreaming) worden bekeken. Jij bepaalt uiteraard zelf of je daartoe het initiatief neemt, op uitnodiging van anderen ingaat en met wie je uiteindelijk jouw contactgegevens deelt (via connecties en meetings). Je kan te allen tijde zelf jouw profiel/account aanvullen, aanpassen en verwijderen bij de instellingen.

Inschrijving en/of deelname sessies

Je kunt je via de event app gratis inschrijven voor seminars, presentaties en/of workshops door ‘toevoegen aan mijn agenda’. Indien je, je inschrijft voor deelname aan een sessie of je deze online (via livestreaming) bekijkt, deelt Jaarbeurs jouw volledige profiel (zoals je naam, functie, e-mailadres en telefoonnummer) met de aanbieder van de betreffende sessie. Als je, je niet inschrijft voor een sessie, maar online de livestreaming bekijkt of tijdens je bezoek aan Jaarbeurs alsnog besluit de sessie live te bezoeken, waarbij je jouw badge laat scannen door de aanbieder/exposant van de betreffende sessie, dan worden jouw registratiegegevens met hen gedeeld.

Toestemming om benaderd te worden door aanbieder

Indien jij je dus inschrijft voor één of meerdere sessies, online via livestreaming de sessie bekijkt of tijdens jouw bezoek jouw badge laat scannen bij de sessie dan geef je toestemming om door de aanbieder van deze sessie benaderd te worden voor meer informatie over haar producten en/of diensten. Je kunt jouw toestemming te allen tijde intrekken bij de betreffende aanbieder.

Privacy statement Jaarbeurs

Wil je weten hoe Jaarbeurs omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Voorwaarden bezoek

Wanneer je onze (online) beurzen of events bezoekt, zijn onze bezoekersvoorwaarden op jou van toepassing.

Download de app in de App Store of Google Play Store.