Haal alles uit je bezoek aan Zorg & ICT

Zorg & ICT is het grootste health tech event van Nederland. Het thema is dit jaar  In charge of the future. Kom naar Utrecht voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI, cybersecurity, databeschikbaarheid, Health IoT, virtuele zorg en zorg op afstand. Na de spectaculaire opening op dinsdag luister je op de main stage naar sprekers als Marcel Levi, Diederik Gommers en David Jongen. Deze lijst groeit nog iedere dag. In de Health Tech academy vind je iedere dag een waardevol inhoudelijk kennisprogramma over de zes  thema’s. Dat verzorgen we samen met gerenommeerde partners als de Nederlandse AI Coalitie, Z-CERT, Vilans en ActiZ. Op deze pagina vind je alle programma-onderdelen. Maak je keuze en haal alles uit je bezoek.

Health Tech Main Stage

Prominente sprekers onder leiding van dagvoorzitter Jim Stolze geven richting aan de toekomst van digitale zorg. Kom luisteren naar onder andere Marcel Levi, David Jongen, Margriet Schneider en Diederik Gommers. En laat je door Daniel Verlaan meevoeren naar de krochten van het web. Na registratie voor Zorg & ICT ontvang je het complete programma-overzicht en reserveer je je plek.

Health Tech Academy

Samen met toonaangevende partners als de Nederlandse AI Coalitie, Vilans, Z-CERT  en ActiZ brengen we in de Health Tech Academy een inhoudelijk programma. AI, databeschikbaarheid, cybersecurity, Health IoT, virtuele zorg en zorg op afstand komen iedere dag aan bod. Na registratie voor Zorg & ICT ontvang je  het complete programma-overzicht. Schrijf je gratis in voor de onderdelen van je keuze.

Exposantenworkshops

Veel exposanten verzorgen casestudies over hun zorgoplossingen in maar liefst vier theaters. Bekijk na registratie het programma en schrijf je in.

Guided Tours

Met een expert op het gebied van AI, databeschikbaarheid, cybersecurity, Health IoT, virtuele zorg of zorg op afstand bezoek je toonaangevende leveranciers op het event. Een tour duurt maximaal een uur. Met de headset kun je op het drukke event de presentaties uitstekend volgen.

Health Tech Lab

In het Health Tech Lab laat je je inspireren door de nieuwste innovaties binnen de zorg. En dat gaat van digitale oplossingen om langer zelfstandig thuis te wonen tot medical devices om thuis te revalideren. Je ontmoet hier de winnaars van de Zorginnovatieprijs en de genomineerden van de Health Impact Accelerator.

Dutch Health Week

Zorg & ICT is een van de vele events die plaatsvinden tijdens Dutch Health Week. Dutch Health Week wordt georganiseerd vanuit de Dutch Health Hub en is hét meest inspirerende live health event waar professionals en organisaties uit de zorg en life sciences kennis delen. Dit jaar vindt het plaats van 12 t/m 17 juni in Utrecht. Tijdens Dutch Health Week vinden meer dan twintig partnerevents plaats. Samen beslissen en medisch leiderschap zijn de thema’s van twee internationale masterclasses met sprekers uit de VS en Zweden. En Carend organiseert ook dit jaar weer een congres over palliatieve zorg. Kijk hier voor het overzicht.