Bedrijfsvoering & IT

Bedrijfsvoering & IT

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg gaat hand in hand met bezuinigingen. Digitalisering biedt zorginstellingen de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden en tegelijkertijd kosten te reduceren. Kosten die moeten worden bespaard of vrij komen voor sociale innovatie.

Kostenreductie komt echter niet alleen vanuit de zorgprocessen. Juist ook ondersteunende diensten als HR, Inkoop, Logistiek, ICT en de Financiële Administratie kunnen hieraan bijdragen. Zo zijn zorginstellingen steeds meer op zoek naar lagere kosten van hun applicatielandschap, een strikter en eenduidiger inkoopbeleid en efficiëntere bedrijfsvoering processen. Ook hierin kan technologie veel processen al dan niet volledig automatiseren.

Zet uw organisatie ICT en bedrijfsvoering al in op een manier dat zij bijdragen aan kwaliteitsverhoging en kostenreductie? Zorg & ICT laat u de mogelijkheden zien! Bedrijfsvoering & IT is een van de thema's die centraal staan tijdens Zorg & ICT. Lees hier meer over het hoofdthema ´ICT zorgt voor mensen´ en de andere onderliggende thema's.

Nieuws

Powered by Intermax Cloudsourcing

Powered by Intermax Cloudsourcing

Bij Intermax Cloudsourcing geloven we dat mensen zaken doen met mensen. We helpen klanten te kiezen uit de juiste cloudtechnologie en zorgen dat kritische processen altijd veilig en beschikbaar zijn. Of het nu uit onze eigen datacentra in Nederland komt of van een public cloud provider; het ontwerpen en beheren van de optimale ICT-architectuur is mensenwerk. Het uitbesteden van ICT die het primaire proces ondersteunt noemen we Cloudsourcing: een samensmelting van cloud en outsourcing. Want als klanten ons het beheer van belangrijke data, applicaties en digitale processen in handen geven, dan willen ze dat dit met de meest vooruitstrevende technologie en door best gekwalificeerde mensen gedaan wordt. Daarom: People Powered Cloudsourcing. Meer informatie is te vinden op www.intermax.nl.

Whitepapers

Hoofdmediapartner
Mediapartners