Wat kon je zien & beleven tijdens Zorg & ICT 2022?

Op Zorg & ICT 2022 zag je de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame en toekomstbestendige zorg.

VR Straat
Hal 2

De inzet van Virtual en Augmented Reality binnen de zorg groeit enorm. In de VR Straat vind je de meest toonaangevende XR-oplossingen voor pijnmanagement, ontspanning, educatie en revalidatie. Kom langs en ervaar het zelf! De volgende ondernemers zijn aanwezig: Sensiks, Sint Maartenskliniek-VR4REHAB, Simulation Crew, Reducept, InMotion VR, Psylaris, CUREosity en VR MedicalSIM.

Dutch Health Hub Academy

Hal 1 – Theater 6

De zorgvraag neemt razendsnel toe. De urgentie om de zorg met hulp van technologie goedkoper, slimmer, sneller en persoonlijker in te richten is hoog. Kom naar de Dutch Health Hub Academy, waar het programma bol staat van sessies door onafhankelijke sprekers over digitale zorg.

Programma Academy Theater

Case Study Theaters
Hal 1 – Theaters 1, 2, 3 en 5

Blijf bij de tijd en bezoek de halfuur durende sessies in de Casestudy Theaters. Hier delen aanwezige exposanten hun kennis en laten jou zien welke ICT-oplossingen, technologieën en ideeën zij hebben om de transformatie van de zorgsector aan te jagen.

Programma Casestudy Theaters

Dutch Health Hub Arena
Hal 2

In de Dutch Health Hub Arena presenteert de Dutch Health Hub een onafhankelijk programma met thema’s die actueel zijn en inspireren. Dagelijks wordt er om 10.00 uur gestart met een sprankelend openingsprogramma. Aansluitend zijn er diverse specifieke sessies rond het centrale thema van de dag. Op 14 juni is dat duurzaamheid, op 15 juni digitale zorg en 16 juni staat de Arena in het teken van gezondheid.

Meer informatie

Dutch Health Hub Lab
Hal 2

In het Dutch Health Hub Lab laat je je inspireren door de nieuwste innovaties binnen de zorg. En dat gaat van digitale oplossingen om langer zelfstandig thuis te wonen tot medical devices om thuis te revalideren. Hier tref je ook de winnaars en genomineerden van bijvoorbeeld de Nationale Zorginnovatieprijs of de Health Impact Accelerator.
Het Dutch Health Hub Lab wordt mede mogelijk gemaakt door Health Holland.

Bekijk alle innovaties

Dutch Health Hub Plein
Hal 1

Je kunt er  niet omheen, dit themaplein vormt hét middelpunt op de beursvloer. Op het Dutch Health Hub Plein verzamelen zich een aantal partners rond het thema data en gegevensuitwisseling. Vanuit hier worden dagelijks meerdere begeleide tours georganiseerd over de beursvloer. Partners op dit plein zijn; Nederlandse AI Coalitie, MedicalPHIT, D & A, M&I en IHE. Sluit jij ook aan bij één van de tours?

Beurstours

Dutch Health Hub Lab
Innovatie Award – Hal 2

In het Dutch Health Hub Lab word je geïnspireerd door de nieuwste zorginnovaties. Maar liefst 20 startups demonstreren hun slimme Ideeën die bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg. Je kon stemmen op jouw favoriete innovatie. Inmiddels is de winnaar van de Dutch Health Hub Innovatie Award 2022 bekend: de Qup-lifestyle-prothese van ProudBreast.

Bekijk alle innovaties

Privacy & Security Plein
Hal 1

Op dit plein informeren Adapta Holding, SecuMailer, Onyx Cyber Security, Hogeschool Inholland, Datadash, SmartLockr, Privacy Specialist en Testersuite je over alle ins & outs rondom privacy en security.

ActiZ Theater
Hal 1 – Theater 4

ActiZ heeft drie dagen lang haar eigen programma in theater 4, met interessante sprekers die je bijpraten over informatisering en technologie in de zorg. Laat je inspireren met de laatste ontwikkelingen, inzichten en goede voorbeelden uit de VVT-sector.

Programma ActiZ Theater

Beleefstraat
Hal 2

De Beleefstraat is er voor jou! Want jij kan door het inzetten van jouw kwaliteiten de zorg helpen. In de Beleefstraat beleef je innovatieve en vernieuwende experiences, staat de Vitaliteitsbakfiets en het Mobiele Zorglab. ROC Midden Nederland kijkt breed naar vitaliteit en ziet dat verschillende beroepen hier hun bijdragen aan leveren.
In de Beleefstraat ervaar je, beleef je, leer je over de meerwaarde van eigen regie en wat het is om veerkrachtig om te gaan met tegenslagen. Help je ons mee met jouw idee over hoe de zorg van de toekomst eruit moet komen te zien? Dan laten wij zien waar we nu al mee bezig zijn!

Mede mogelijk door: ROC Midden Nederland

Studentenprogramma
Hal 2 – Theater 7

Ben jij in de afrondende fase van je mbo, hbo of wo opleiding? Kom dan naar theater 9 in hal 2, waar dagelijks vanaf 13 uur een speciaal studentenprogramma plaatsvindt. Hier word je door interessante sprekers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de zorg en actuele thema’s als digitale zorg, duurzaamheid en (preventieve) gezondheid.

Bekijk studentenprogramma

Meetingpoint
Hal 2

Wil jij met een vakgenoot of een van je relaties afspreken op de beursvloer? Doe dat dan bij het Meetingpoint in hal 2. Een herkenbare spot met zitjes, waar je rustig de tijd kunt nemen om met elkaar het gesprek aan te gaan.

Data Plein
Hal 1

Data speelt een onmisbare rol in de zorgsector. Benut jouw organisatie de mogelijkheden van data al optimaal? Laat je op het Data plein informeren door onder andere Spencer Health Solutions, Arseus Medical, Nedkom en Data Matters.

Tijd voor koffie…
Hal 1 – Terrassen

Even rustig bijkomen met een kop koffie en je beursbezoek verder voorbereiden? We verwelkomen je graag voor een hapje en drankje op het Preventie terras en Groene Zorg terras in hal 1.