Activiteiten tijdens Zorg & ICT

Zorg & ICT seminarprogramma

Sprekers van zorginstellingen en leveranciers brengen u in korte tijd op de hoogte via het programma dat u kosteloos kunt bijwonen

Bekijk het programma

Congres Zorgtransformatie

Op dinsdagochtend 17 april 2018 vindt het Congres Zorgtransformatie powered by Zorg & ICT en Diagnose Transformatie plaats. Voor alle grensverleggers in de zorg, zowel bestuurders, managers als zorgprofessionals. Deelname aan het congres kan BIG-geregistreerde zorgprofessionals 3 accreditatiepunten opleveren.

Bekijk het programma

Congres Marketing in de zorg van morgen

Gelijktijdig met Zorg & ICT wordt op woensdag 18 april 2018 in Jaarbeurs het congres Marketing in de zorg van morgen: positionering in de zorg plaats. Ben je als marketingprofessional werkzaam in de zorg? Combineer dan uw bezoek aan Zorg & ICT op 18 april a.s. met het congres Marketing in de zorg van morgen en leer hoe je tot een heldere positionering komt. Tijdens de lunch heeft u voldoende tijd om een bezoek te brengen aan Zorg & ICT.

Meer informatie

Computable Future Lab

Dit jaar introduceren wij de zorginnovatiezone: Computable Future Lab. Zorginstellingen en jonge, opkomende bedrijven demonstreren zij-aan-zij hoe er vanuit verschillende invalshoeken en disciplines hard gewerkt wordt aan oplossingen die ons aller zorg beter, sneller, efficiënter en gebruiksvriendelijker maken.

Bekijk de deelnemers.

Werken in de Zorg & ICT studentenprogramma

Speciaal voor studenten vindt dit jaar het Werken in de Zorg & ICT studentenprogramma plaats tijdens Zorg & ICT. Tijdens deze middag maken studenten kennis met de wereld van ICT in de zorg en ontmoeten zij innovatieve bedrijven die kansen bieden aan studenten.

Bekijk het programma

My Circle of Life 2018 | Gebalanceerd leven

Gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven. Het is wat we allemaal willen en allemaal zouden moeten kunnen. Tijdens My Circle of Life 2018 komen professionals uit de werelden van design en zorg & welzijn daarom een jaar lang bij elkaar om samen vorm te geven aan de zorg van morgen. Op 18 april werken ze aan Gebalanceerd Leven. Aan het einde van de middag bezoekt het gezelschap gezamenlijk de innovatiezone van Zorg & ICT, het Computable Future Lab.

Meer informatie
Hoofdmediapartner
Mediapartners