Activiteiten & Tours
Zorg & ICT 2020

7, 8 en 9 april in Jaarbeurs, Utrecht

Zorg & ICT seminarprogramma

 seminarprogramma

Sprekers van zorginstellingen en leveranciers brengen bezoekers in korte tijd op de hoogte van alles wat er spreelt rondom ICT in de zorg. Laat je inspireren en informeren tijdens één van de vele presentaties tijdens Zorg & ICT. Deelname aan het seminarprogramma is gratis.Bekijk het programma

Computable Future Lab

computable-future-lab-400-x-200.jpg

Computable Future Lab, inmiddels al enkele jaren onderdeel van Zorg & ICT, is ook dit jaar weer het innovatiepaviljoen waarop veelbelovende jonge bedrijven klaar staan om je kennis te laten maken met de laatste technologische ontwikkelingen. Laat je inspireren, informeren en ga het gesprek aan over de zorg van morgen.

Lees snel verder

Beurstour Zorgplatformen

healthcare-tech-400-x-200.jpg

M&I/Partners helpt je op weg bij de zoektocht in de digitale wereld van zorgplatformen als mogelijk middel voor regiosamenwerking. Onze audio beurstour brengt je naar de relevante leveranciers en spelers in de wereld van zorgplatformen en regiosamenwerking. We hebben een tour voor care- en cure-instellingen op zoek naar regiosamenwerking en een tour voor wie alles over zorgplatgormen wil weten.  

Lees meer over thema Zorgplatformen

Beurstours MedicalPHIT

computable-future-lab-400-x-200.jpg

Benieuwd naar de stand van zaken op het gebied van interoperabiliteit en imaging? Neem dan deel aan een beurstour van MedicalPHIT in samenwerking met IHE. We leiden deelnemers persoonlijk langs de stands van de belangrijkste beursexposanten. Elke dag zijn er twee tours van een uur.

Vertrekpunt: Zorg van de Toekomst plein
Duur: 1 uur 

Lees snel verder

ActiZ-theater

 seminarprogramma

ActiZ biedt weer drie dagen lang in een eigen ActiZ-theater een programma met interessante sprekers rond informatisering en technologie in de zorg. Laat je inspireren met de laatste ontwikkelingen, inzichten en goede voorbeelden uit de VVT-sector. Nieuwsgierig welke presentaties door welke sprekers je kunt bijwonen in ‘Theater 10 ActiZ Digitaal Denken en Doen’?Bekijk het programma in het ActiZ-theater

Demonstratie interoperabiliteit

computable-future-lab-400-x-200.jpg

Elke dag zijn er 3 mogelijkheden om een interoperabiliteit demonstratie te volgen op de stand van IHE Nederland op het Zorg van de Toekomstplein.

Vijf leveranciers demonstreren een showcase over landelijke uitwisseling van de samenvatting van de patiënt (BGZ, Basisgegevensset Zorg). Onder de motorkap maken deze leveranciers gebruik van internationale standaarden (IHE) om de systemen veel eenvoudiger te koppelen.

Duur: 20 - 30 minuten

Lees snel verder

Hoofdmediapartner
Mediapartners