Activiteiten & Tours
Zorg & ICT 2020

7, 8 en 9 april in Jaarbeurs, Utrecht

Zorg & ICT seminarprogramma

 seminarprogramma

Sprekers van zorginstellingen en leveranciers brengen bezoekers in korte tijd op de hoogte van alles wat er spreelt rondom ICT in de zorg. Laat je inspireren en informeren tijdens één van de vele presentaties tijdens Zorg & ICT. Deelname aan het seminarprogramma is gratis.Bekijk het programma

Computable Future Lab

computable-future-lab-400-x-200.jpg

Computable Future Lab, inmiddels al enkele jaren onderdeel van Zorg & ICT, is ook dit jaar weer het innovatiepaviljoen waarop veelbelovende jonge bedrijven klaar staan om je kennis te laten maken met de laatste technologische ontwikkelingen. Laat je inspireren, informeren en ga het gesprek aan over de zorg van morgen.

Lees snel verder

Beurstour Zorgplatformen

healthcare-tech-400-x-200.jpg

M&I/Partners helpt je op weg bij de zoektocht in de digitale wereld van zorgplatformen. Via een audio beurstour nemen de experts je mee langs de relevante leveranciers en creëren met en voor jou verbinding met deze spelers. Werk je in een ziekenhuis, ouderenzorgorganisatie of al actief in een (regionaal) samenwerkingsverband of ben je op een andere manier betrokken in deze complexe omgeving? Op basis van jouw interesse en werkveld gidsen we je langs een aantal specifiek gekozen leveranciers die je verder informeren hoe zij bijdragen aan de reis van de cliënt of patiënt met zijn of haar informatie langs de verschillende zorgverleners. Je eindigt op het centrale plein bij M&I/Partners waar we graag met je terugkijken op jouw reis en de eventuele vragen die je hebt naar aanleiding van de tour. Kortom een snelcursus zorgplatformen, trends en ontwikkelingen met een nadruk op regionale samenwerking.

Lees meer over thema Zorgplatformen

Demonstratie interoperabiliteit

computable-future-lab-400-x-200.jpg

Elke dag zijn er 3 mogelijkheden om een interoperabiliteit demonstratie te volgen op de stand van IHE Nederland. Vijf leveranciers demonstreren een showcase over landelijke uitwisseling van de samenvatting van de patiënt (BGZ, Basisgegevensset Zorg) voor arts en patiënt. Onder de motorkap maken deze leveranciers gebruik van internationale standaarden (IHE) om de systemen veel eenvoudiger te koppelen.

Standnummer 10.A006
Duur: 20 - 30 minuten
Partners: IHE Nederland en MedicalPHIT.

Lees snel verder

Hoofdmediapartner
Mediapartners