Data Driven Healthcare

Data Driven Healthcare

Data heeft een prominente rol in de gezondheidszorg. De juiste behandeling wordt vaak bepaald aan de hand van verschillende databronnen zoals patiëntendossiers, sensordata, medische bibliotheken, -encyclopedieën en wetenschappelijke databases. Door deze informatie correct toe te passen, te koppelen en te interpreteren, wordt niet alleen patiëntenzorg, maar ook onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering binnen de zorg geoptimaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen zoals Watson.

Datagedreven zorg staat of valt echter met de juiste opslag van data. Een goed gestructureerde database verbetert zorgt, voorkomt medische fouten en reduceert kosten. Maar waar slaat u uw data op? Steeds meer zorginstellingen werken vanuit de cloud. Maar welke oplossing past het beste bij uw workloads? Dit blijkt in de praktijk nog vaak een uitdaging. Benut uw organisatie de mogelijkheden van data al optimaal? Kom erachter tijdens Zorg & ICT!

Data Driven Healthcare is een van de thema's die centraal staan tijdens Zorg & ICT. Lees hier meer over het hoofdthema ´ICT zorgt voor mensen´ en de andere onderliggende thema's.

Nieuws

Whitepapers

Hoofdmediapartner
Mediapartners