Maak het verschil! Samen werken aan zorg en gezondheid

De digitale transformatie naar duurzame en toekomstbestendige zorg en een gezonde samenleving is omvangrijk.

Hoe kunnen we met elkaar samen werken en de transformatie borgen? Laat je inspireren tijdens vakbeurs Zorg &ICT. De eerstvolgende editie vindt plaats van 13 t/m 15 juni 2023 in Jaarbeurs, als onderdeel van Dutch Health Week.

Zorg & ICT 2022 zit erop

Wat was het fijn om deze beurs weer live te kunnen organiseren!

Het waren drie geslaagde dagen in Jaarbeurs, Utrecht. Met tientallen inspiratiesessies & beurstours over actuele zorgthema’s en vele technologische oplossingen en innovaties die bijdragen aan een duurzame, digitale en toekomstbestendige zorg!

Wij bedanken alle bezoekers, aanwezige exposanten en boeiende sprekers voor hun komst. Fijn dat jullie er waren en graag tot ziens van 13 t/m 15 juni op Zorg & ICT 2023.

Team Zorg & ICT

Bekijk de sfeerimpressie

Samen werken aan zorg en gezondheid

Als we de forse uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd willen bieden, moeten we over muren van eigen organisaties heen kijken en de handen ineen slaan. We dienen op zoek te gaan naar nieuwe manieren van samenwerken, ICT-oplossingen en technologische innovaties, zodat we ook toekomstige generaties kwalitatief hoogstaande, toegankelijke en betaalbare zorg kunnen blijven bieden.

Winnaar Dutch Health Hub Innovatie Award

Op de beursvloer van Zorg & ICT werden bezoekers in het Dutch Health Hub Lab geïnspireerd door de nieuwste zorginnovaties. Maar liefst 20 startups demonstreerden hun slimme Ideeën die bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg. Je kon stemmen op jouw favoriet!

Inmiddels is de winnaar van de Dutch Health Hub Innovatie Award 2022 bekend. Wij feliciteren ProudBreast met hun winnende  Qup-lifestyle-prothese.

Lees verder

7 redenen waarom je Zorg & ICT niet mocht missen

Omdat je… 

Tip: wil je  mooie berichten en de laatste ontwikkelingen in de zorg en life sciences ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Dutch Health Hub.

Dutch Health Week 2022

Het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg.
Zorg & ICT maakt onderdeel uit van Dutch Health Week.

Stel je een plaats voor waar alle professionals uit zorg en life sciences samen komen. Een plek waar pioniers, denkers en doeners hun kennis en ervaring delen. Waar hoogwaardige innovaties worden gepresenteerd. Waar zorg begint bij gezondheid en waar oplossingen domeinen overstijgen. Waar we ontmoeten, leren, inspireren, uitwisselen, samenwerken en zaken doen. Een plek dus waar gewerkt wordt aan uitmuntende en toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen.

Deze plek kreeg van 13 t/m 18 juni 2022 gestalte in Utrecht. En wel in de vorm van Dutch Health Week! Het thema van de week? Dat was ‘Maak het verschil! Samen werken aan zorg en gezondheid’.

Lees verder

Dutch Health Hub

Dutch Health Hub is het kennisplatform van Jaarbeurs waar professionals en organisaties uit de zorg en life sciences elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen, inspiratie en kennis opdoen, leren, samenwerken en zaken doen. Online, maar ook live als medeorganisator van de de Dutch Health Week, waarin de beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support samenvallen.

Wil je  mooie berichten en de laatste ontwikkelingen in de zorg en life sciences ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van de Dutch Health Hub en ontvang elke donderdag jouw portie inspiratie en diepgang.  

Aftermovie Dutch Health Week

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Zorg & ICT en we houden je in aanloop naar de beurs in 2023 automatisch op de hoogte over alles rondom het event.
Zorg & ICT is onderdeel van de Dutch Health Week.


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Zorg & ICT nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.


    Mediapartners Zorg & ICT

    Partnerevents Dutch Health Week