Het concept

Zorg & ICT biedt een interessant platform om uw bedrijf én innovaties 3 dagen efficiënt onder de aandacht te brengen van uw doelgroep zodat waardevolle contacten eenvoudig te leggen zijn. Zorg & ICT is het enige jaarlijkse platform dat voorziet in de ICT informatiebehoefte van Zorgsector Nederland. De beurs creëert een omgeving waarin zowel care als cure zich aangesproken voelt en een need-to-go gevoel krijgt. Nog meer dan voorgaande jaren staat kennisoverdracht centraal en worden innovaties uit de markt uitgebreid in de schijnwerpers gezet.

Lees meer

Bezoekersprofiel

Op Zorg & ICT ontmoet u relevante zorg- en ICT-professionals die op zoek zijn naar oplossingen voor hun ICT-problematiek én tevens op de hoogte willen blijven van de laatste ICT-ontwikkelingen binnen de zorg. Bijna driekwart van de bezoekers is betrokken bij het beslissingsproces.

Bekijk de Factsheets

Plattegrond 2017

Waarom deelnemen?

Zorg & ICT brengt u in contact met beslissers uit de zorgsector. Deelnemen aan Zorg & ICT biedt u de mogelijkheid uw kennis te delen, uw netwerk te ontmoeten én goede zaken te doen. Uw marketingcampagne versterkt u aanzienlijk door deelname aan Zorg & ICT hierin op te nemen.Meer informatie

Mediapartner

Contact